dimecres, 9 de febrer del 2011

Mengem per la vista

Metodologia
Una vegada decidit el tema del nostre treball, vam consultar diferent bibliografia sobre el tema a desenvolupar (veure bibliografia). A partir d’aquesta informació vam començar a desenvolupar la seva part experimental.
Per això ens vam posar en contacte amb l’Alba Domínguez, que a més de ser la nostra cotutora, ens va recolzar sobre diferents aspectes dels aliments. També vam consultar a professors.
Per ordenar el treball vam creure convenient de desenvolupar un blog  (veure bibliografia) on cada dilluns posem entrades explicant la situació del nostre projecte.
La part experimental ha constat de dos grans blocs: hem fet una sèrie d’experiments amb colors, que representarien aliments, en el nostre centre, així com una enquesta i la mateixa experimentació a l’alumnat del Cicle Superior de Primària de l’Escola del Pi del nostre poble.
·        Per al nostre treball em fet un experiment, en el que omplíem cinc gots  d’aigua i hi anyadíem pintura per a tenyir l’aigua de diversos colors. Més tard avisàvem als nostres companys per a que ens diguessin quin color es beurien abans i quin últim.
·        Vam preparar també una enquesta que constava de deu preguntes on intentavem relacionar els colors amb la alimentació i comprovar la nostra hipòtesi.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada